Medlemslotteri

Här nedan visas konstverken som ingår i medlemslotteriet som äger rum under årsmötet  20 mars 2019. En vinst per 10 medlemmar. Alla medlemmar som betalat årsavgiften under 2018 deltar i utlottningen. Kan du inte medverka på årsmötet kan du lämna in en fullmakt till valfri medlem som kommer att vara med. Först dragna namn får välja först. Namn nummer två får sen välja och så vidare. Är du inte där och inte har lämnat fullmakt så kontaktas du efter årsmötet och får välja vinst bland de konstverk som finns kvar.

Alla vinster visas i skyltfönstret hos Tidaholms Ramverkstad på Gamla Torget i en vecka innan årsmötet. Fullmakt kan lämnas till Carina Fågelström på Ramverkstan om så önskas.

Carina Fågelström på Tidaholms Ramverkstad kommer att ta kontakt med vinnarna, som inte var med årsmötet, i tur och ordning så att de får välja sin vinst.

Vinnare närvarolotteri: Kristina Karlsson Humla

Vinnare vaktlotteri: Helena Rosenlund

Medlemslotteri 20 mars 2019

1. ANn Mari Brisman    7. UB Odelhög Glasskulptur

2. Kerstin Sjögren Fullmakt   15. Maria Alloh Fat

3. Kerstin Carlman ej på plats 9.Sigrid Wallskog

4. Margareta Levinsson ej på plats 8. Maria Falk Larsson

5. Marianne Gustafson 4. Lena Ekman Tropisk

6. Sanna Gyllensvaan ej på plats 13. Ellinor johansson Burk

7. Maj Arvidsson  12. Ellinor Johansson Urna

8. Eva olausson fullmakt 3. Ulf Flenberg Nordisk Blombagge

9. Maria Karlsson 6. Henrik Allert Hösten

10. Karin Hurtig  10. Åsa Holm Jalnefur Badare

11. Erling Nilsson 1. Nils Hammarström Den blödande kvinnan

Kvar att välja mellan för Kerstin, Margareta och Sanna är nr. 2, 5, 8, 9, 11, 13 och 14

© Copyright 2012. All Rights Reserved.