Medlemslotteri

TIDAHOLMS KONSTFÖRENING

Medlemslotteri

Här nedan visas konstverken som ingår i medlemslotteriet som äger rum under årsmötet 21 mars 2018. En vinst per 10 medlemmar. Alla medlemmar som betalat årsavgiften under 2017 deltar i utlottningen. Kan du inte medverka på årsmötet kan du lämna in en fullmakt till valfri medlem som kommer att vara med. Först dragna namn får välja först. Namn nummer två får sen välja och så vidare. Är du inte där och inte har lämnat fullmakt så kontaktas du efter årsmötet och får välja vinst bland de konstverk som finns kvar.

Alla vinster visas i skyltfönstret hos Tidaholms Ramverkstad på Gamla Torget. Fullmakt kan lämnas till Carina Fågelström på Ramverkstan om så önskas.

Carina Fågelström på Tidaholms Ramverkstad kommer att ta kontakt med vinnarna, som inte var med årsmötet, i tur och ordning så att de får välja sin vinst.

© Copyright 2012. All Rights Reserved.