Utställningar

TIDAHOLMS KONSTFÖRENING

Utställning

Vårens utställare 12/5-16/6 2018:

Lena Ekman och Ulf Flenberg

Bilder från vernissagen 12/8

Konstföreningens ordförande Ola Hammatström öppnar utställningen och överlämnar en tidaholmshanduk till konstnären Peter Nilsson som berättar om sitt målande och en entusistisk publik studerar flugsnäppare och skärfläckor.

Bilder från vernissagen 13 maj 2017

Dana Ingesson

Nedan bilder från Tidaholms Konstförenings vernissage den 3 maj 2014 i Tidaholms Konsthall

Årets första utställare är Skaraborgs Konstgrafiska Verkstad. Mer att läsa om verkstaden finns på deras hemsida skaraborgskonstgrafiska.se

.

Årets andra utställning år 2013 är en textilutställning. Fem konstnärer från Skåne visar sina verk.

Marie Wetterstrand

Josabeth Werkmäster

Margareta Heijkenskjöld Holmgren

Dyveke Sadig

Hanna Brunskog

Klicka på bilden till höger för att se bilder från förarbetet

Inför utställningen

Hanna Brunskog, Dyveke Zadig, Margareta Heijkenskjöld Holmgren, Josabeth Werkmäster och sittande Marie Wetterstrand.

Klicka på bilden för att se mingelbilder från vernissagen

Vill du som medlem hjälpa till och sitta vakt under utställningarna? Hör av dig till Carina Fågelström på Tidaholms Ramverstad eller skicka e-post. info@tidaholmskonstforening.se

© Copyright 2012. All Rights Reserved.